jenpermanentemakeup250vierkantEr altijd verzorgd uitzien.

Permanente Make-up zorgt er voor dat u er op ieder moment van de dag verzorgd uitziet. Of u nu ’s morgens vroeg uit bed stapt, sport, in de sauna of het zwembad bent, of misschien zelfs allergisch bent voor make-up of moeite heeft met opmaken; u ziet er altijd onberispelijk uit.        

Mooi zijn is een combinatie van binnen en buiten. Maar de buitenkant vertoont soms tekenen van vermoeidheid, ouder worden of veelvuldig epileren. Ook kan het zijn dat bijvoorbeeld door een ziekte geen of nauwelijks haargroei meer is op een plaats waar u het juist graag wilt hebben: de wenkbrauw. Als het u dan ook nog eens aan tijd ontbreekt om u iedere dag weer op en top verzorgd eruit te laten zien, dan biedt permanente make-up uitkomst! Bij permanente make-up worden eyeliners, lip liners of wenkbrauwen gecreëerd welke drie tot vijf jaar blijven zitten.

Bij permanente make-up wordt door middel van een zeer dunne naald die snel op en neer gaat een huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Voor de behandeling wordt de door u gewenste kleur en vorm vastgesteld. Door gebruik te maken van uitsluitend de beste pigmenten en kwalitatief hoog staande apparatuur bent u verzekerd van kwaliteit en het beste resultaat. Het eerste bezoek neemt ongeveer 2 uur in beslag.