drgrandelbehandeling200vierkantHuidverbetering

Een frisse, stralende huid heeft een mooie egale teint. Helaas zijn er veel factoren die een mooie huid in de weg staan. Weersinvloeden, stress, vermoeidheid e.d. verslechtereren de conditie van de huid. Overmatige blootstelling aan de zon kan pigmentvlekken veroorzaken en de huid sneller doen verouderen. Couperose kan de huid een onprettige rode kleur geven en actieve acne geeft een onrustig huidbeeld. Voor al deze verstoringen in de huid zijn er behandelingen die de huid weer herstellen en haar conditie en stralende teint weer terug geven.

 • Schoonheidsvitamine voor de huidVitaliserend200hoog180breed

  Vitaminen beschermen en versterken de weerstand van de gestreste huid tegen negatieve milieu-invloeden. In het bijzonder worden de vrije radicalengeneutraliseerd, die voor de huidveroudering door licht verantwoordelijk zijn. Daarom voorkomen de schoonheidsvitaminen A, C en E voortijdige huidveroudering en verlenen de huid een stralend fris uiterlijk.


  bloem rozeBloemen grijs 20pct-enkel

 • Zuurstof is essentieel voor de huidhydro active oxygen moisturizer

  De mens kan niet zonder zuurstof en ook de huid heeft voldoende zuurstof nodig om er stralend uit te zien. Een huid met te weinig zuurstof ziet er vaal, dof en soms schilferig uit. OXYGEN O2 activeert de stofwisselingsfuncties van de huid en ondersteunt de huid actief bij haar natuurlijke beschermende functie. De vochtverhoudingen worden in hoge mateverbetert en u krijgt direct een frisheidseffect en een vitale, stralende huid.

      
  Bloemen grijs 20pct-enkel
 • Oxygen200hoog288breedDe inteligente hydraterende verzorging

  De huid intensief van vocht voorzien en verzorgen, dat is de grondgedachte achter de HYDRO ACTIVE serie. Droge verwarmingslucht, airconditioners, zonnebaden of aanleg voor een droge huid leiden reeds op jonge leeftijd tot een sterk vochtverlies. HYDRO ACTIVE gaat individueel op de behoeften van de droge huid en de vocharme gemende huid in. Een complex van algen en zeewater geeft de huid haar frisheid en vitaliteit terug.
 • Sensitive Balance behandelingutrasensitive300hoog
  De gevoelige, droge huid heeft snel rode vlekjes en verwijde adertjes, bovendien reageert zijn sterk op irritaites van binnenuit en buitenaf.De Sensitive Balance kalmeert de gevoelige huid. Rustgevend werkende plantaardige extracten en verzorgende natuurolièn kalmeren de gevoelige huid royaal van vocht. De Sensitive Balance verhoogt de huidweerstand en zorgt voor een prettig, ontspannen huidgevoel.

  Ultra sensitive Behandeling
  Kriebelen, een strak gevoel, jeuk en rode vlekjes...steeds meer mensen neigen tot een gevoelige huid. Deze sterkere reactiebereidheid is gebaseerd op een verzwakte barrièrefunctie van de huid. De huid is gevoeliger voor het binnendringen van irriterende stoffen en reageert met verhoogde gevoeligheid. Zij "kan niets meer hebben". De Ultra Sensitive beschermt met een volkomen nieuwe crèmebasis als een "tweede huid". De intelligente formulering bootst met haar lamelachtige structuur de bovenste huidlaag na en versterkt zo de barrièrefunctie. De recepturen maken geen gebruik van parfum-, kleur- en conserveringsstoffen en bevatten evenmin siliconen en paraffinen.
 • De snelle weg naar een zuivere huidvitrinekastmetbloem175hoog263breed

  Quick Facial intensieve is een korte gezichts behandeling voor elk huidtype.De quick facial biedt een intensieve reiniging en verzorging voor als u 'haast' heeft. Ook als snelle voorbereiding voor een bijzondere make-up, zodat u de dag stralend tegemoet kunt zien


  Bloemen grijs 20pct-enkelbloem roze

DRgrandelbouutonbloem400arabesque-button-grijs-bloem origineel bewerkt-2