Anti-agingalphaeffect192bijnavierkant

La Fleur is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van huidverjonging en huidverbetering, oftewel anti-aging. Met een breed aanbod aan professionele methodes die tot doel hebben de huid te verjongen kunnen wij als specialistes voor praktisch elk probleem een oplossing bieden. Door middel van vele huid behandelmethoden bekijken wij welke combinatie wij voor u kunnen maken op het gebied van anti-aging /huidverjonging. Hierbij kunt u denken aan lifting en anti-rimpel behandelingen, ouderdomsvlekken, beschadiging door uv straling, verouderde huid, diepe rimpels, huidveroudering, verminderde huidelasticiteit en fijne lijntjes.

 • High-Tech verzorging van de nieuwste generatieperformance3d200bijnavierkant


  Vanaf de leeftijd van 35 jaar neemt de hyaluronzuurconcentratie in de huid af; zij raakt steeds meer haar veerkracht kwijt en er ontstaan rimpels. Mimiek en stress verouderen de huid. Dankzij de innovatieve 3D-technologie van Dr. Grandel herstelt PERFORMANCE 3D alle dimensies van de jeugdige huid. De unieke combinatie van high-tech werkstoffen in PERFORMANCE 3D vormt een echt alternatief voor het inspuiten van rimpers en voor laserbehandelingen.

 • Stralend mooie huid is geen kwestie van leeftijdtimeless200vierkant


  Strakke contouren en een jeugdige uitstraling! Met TIMELESS beleeft de huid een unieke verjongingskuur. Onze huid bevindt zich in een constant vernieuwingsproces, dat echter met toenemende leeftijd langzamer wordt. Daarbij komen invloeden van buitenaf, die het natuurlijke verouderingsproces aanzienlijk versnellen. De gevolgen: vroegtijdige rimpelvorming en een verlies van elasticiteit. Met TIMELESS biedt Dr. Grandel een buitengewone keuze aan anti-age produkten, die de tekenen des tijds tegengaan.

  Bloemen grijs 20pct-enkel

 • Iedere huid is uniekampullen220hoog165breed


  Anti-age sensation behandeling is een buitengewone selectie van uiterst effectieve producten en de massage met de beauty stones (warme stenen). Deze vormen als combinatie een unieke verjongingskuur voor een glanzende - gladde teint. De huid wordt bovendien intensief voorzien van vocht, wat voor een opvallend glad huidbeeld zorgt, ook wordt er een speciaal hyaluron vliesmasker aangebracht. Hyaluron is een natuurlijk bestanddeel van de menselijke huid. Hyaluron geeft de huid haar volume en natuurlijke
  elasticiteit waardoor rimpels vervagen.

  bloem roze

DRgrandelbouutonbloem400arabesque-button-grijs-bloem origineel bewerkt-2