grandeldisplay225breed338hoogBinnen de salon wordt er gewerkt met de verzorgende gezichts- en lichaamsprodukten van Dr. Grandel. Dr Grandel heeft inmiddels  meer dan 60 jaar ervaring in het fabriceren en op het hoogste niveau ontwikkelen van innovatieve huidverzorgingsformules. 

Bij voorkeur haalt Dr. Grandel zijn grond- en werkstoffen uit de natuur. Dr. Grandel cosmetica wordt volgens vrijwel even strenge voorschriften geproduceerd als medicijnen. Door nauwgezette toepassing van hygiƫne- en controlevoorschriften kan het gebruik van conserveringsmiddelen tot een minimum worden beperkt.

De producten van de serie Elements of Nature lijn zijn volgens ECO Control gecertificeerd. En vrij van:  conserveringsmiddelen, parabenen, minerale olien, paraffines, siliconen, aardoliecomponenten, sythetische geurstoffen, kleurstoffen, PEG, emulgatoren

Dr. Grandel producten worden niet door middel van dierproeven, maar op vrijwillige testpersonen onder consequente samenwerking met toonaangevende dermatologen huidklinisch getest. Dr. Grandel biedt u producten aan voor zowel het gezicht als het lichaam welke een buitengewoon effectieve en luxe verzorging bieden.